PRAKTISKE OPPLYSNINGER

UNDERVISER/KURSARRANGØR
Underviser Henriette Sonne
 og Reise ansvarlig Autentiske Hellas

Spørgsmål av økonomisk og praktiske karakter er Autentiske Hellas ansvarlig for.
Spørgsmål iforhold til kursets indhold er Henriette Sonne ansvarlig for.

*) PRISEN INKLUDERER

Male- og kulturkurs
, felles transport på øya og enkelte måltider.

PRISEN INKLUDERER IKKE

TRANSPORT
Den enkelte bestiller reise til og fra Norge – Bella Vista, Zakynthos. Her får du mulighet for å bestille den transportform der passer til netop dig og du kan reise før og opleve øya inden kurset starter eller blive etter kurset er slutt. 
Det er flere reisealternativer til Aten og øya. Kursholder er behjelpelig med å gi råd om beste reisemåte.

OVERNATTING
Tag med veninden din eller ægtefællen din uden at de betaler kursgebyret. Deltakere bestiller overnatting direkte hos overnattingstedet vi anbefaler, her har vi fået priser der ikke er til å modstå! All betaling går via kursdeltaker til overnattingsstedet. Kursholder kjenner eierne på Zákynthos godt, og er behjelpelig med kommunikasjon og bestilling.

ZÁKYNTHOS: Zante Bella Vista. Euro 240 (ink 6 netter, delt dobbeltrom under kurset). Enkeltromstillegg kr. 1.400- . Bestilles direkte: www.zantebellavista.com. Husk å oppgi koden NOR-KURS ved bestillingen.

MÅLTIDER 

Måltider kjøper den enkelte selv, beregn ca 45 Euro per dag. Enkelte måltider er inkluderet.

REISEFORSIKRING
Reiseforsikring kjøpere den enkelte selv.

REISEN TIL HELLAS


Deltakere må reise til Hellas på egenhånd. Kursarrangøren Autentiske Hellas hjelper til med å finne fram til beste reisemåte.

DELTAKERE


Kurset arrangeres med minimum 10 deltakere. Prisene er gitt ut fra dagens valutapriser. Det tas forbehold om at turen blir avlyst dersom det er for få som melder seg på kurset.

MÅLGRUPPE


Kursene er tilpasset både nybegynnere og mer erfarne malere. Undervisningen er basert på individuell opplæring og deltakernes nivå. Henriette gir den enkelte inspirasjon og motivasjon akkurat der den enkelte er i sin egen utvikling. Ingen krav til forkunnskaper.

PÅMELDING
Skriftlig påmelding innen. August 2015. Ønsker du mer informasjon om turen, send epost til hellaskurs@gallerisonne.no eller ring Knut 4889 3172

BETINGELSER FOR KURSPÅMELDING
Et depositum, som er en bindende påmelding på kr 2500 med forfall 7 dager etter utstedelse.

Restbeløpet som skal betales senest 45 dager før avreise. Ved bestilling etter 45 dager før kursoppstart forfaller hele kursets beløp til betaling innen 3-7 dager. Det er viktig at du sjekker at dato stemmer i henhold til hva du har bestilt, samt at alle navn er korrekt skrevet og stemmer med navnet slik det er skrevet i passet. Vi tar forbehold om pristillegg, og valutaendringer.

Kursarrangørerne tager forbehold for fejl i oplysningerne om kurset.
Henriette Sonne har ingen ansvar i forhold til den økonomiske side av reisen og er “ansatt” av Autentiske Hellas.