Tegnekurs

TEGNEKURS - med Henriette Sonne

Dette kurset er for dig der har lyst til å blive bedre til å tegne eller som kansje ikke har tegnet siden skolen. Vi starter helt fra begynnelsen og tager det trinn for trinn.

På dette kurset skal vi helt SMERTEFRI igennem, optegning, skissering, mennesker
og perspektiv.

I starten af hver lektion samler vi op på evt spørgsmål der kan ha vært fra gangen før og udfordringer der kan ha været med hjemmeopgaverne, derefter vil der være løbende demonstrationer og teori, og opgaver som dere skal jobbe med individuelt.

Tegnekurs_web

Her er alle velkommen.

Tegnekurs for nybegynnere og viderekommende
og for barn
Sted: Tegne, Moerveien, Ås

Tegnekurs 1 for voksne
4 Mandage

29. august – 19. september
Pris 1950,-
Dette er ett flott tegnekurs for alle som har lyst å lære å tegne uansett om de har tegnet noe før eller ikke. Vi tar det grunnleggende fra starten av, trinn for trinn. Vi går igjennom opptegning, skissering, mennesker og perspektiv. Kurset er over 4 mandage fra kl 18:30-21:30 og koster 1950 kr. Man kan få kjøpt en fin tegnepakke som har alt man trenger til kurset Dette bestilles på forhånd. Tidspunkt  fra kl 18:30-21:30

Tegnekurs 2 for voksne
4 Mandage

Pris 1950,-
Dette er ett tegnekurs for de som har tegnet før eller gått tegnekurs 1 men som ønsker å lære mer, ett flott kurs dere det er mye en til en veiledning. Kurset går over 4 ganger, her går vi i dybden med det vi har jobbet med på tegnekurs 1, hvor det skal blive mere naturligt at kunne sætte sig og tegne, vi jobber også med skyggelegging mm.
Tidspunkt  fra kl 18:30-21:30

Tegnekurs 1 for barn, – evt med forældre eller besteforældre
4 Mandage
29. august – 19. september
Pris 1450,-
Kl 16-18
Dette er ett flott kurs for de som har lyst til å lære å tegne. Her går man gjennom både perspektiv, menneske og skissering. Dette er ett kurs man også kan være sammen voksen og barn, så om mor, far, bestemor eller onkel vil være med på kurs er dette mulig. Kurset koster 1450 kr og det inkluderer alt man trenger av tegnesaker på kurset. Vi har også en tegnepakke som passer til kurset.

Tegnekurs 2 for barn
4 Mandage

Pris 1450,-
kl 16-18
Dette er ett flott kurs for de som har tegnet litt før, tatt Tegnekurs 1 med Henriette el.l. Her burde man kunne litt perspektiv osv. Dette er ett kurs man også kan være sammen voksen og barn, så om mor, far, bestemor eller onkel vil være med på kurs er dette mulig. Kurset koster 1450 kr og det inkluderer alt man trenger av tegnesaker på kurset. Vi har også en tegnepakke som passer til kurset.

Påmelding kan skje på art@henriettesonne.com, eller hos post@tegneskole.no