“Akryl for alle” forte små malerier på en helg – med Henriette Sonne

Helgekurs på 2 dager kl 10 – 17 lørdag og søndag
for nybegynnere og viderekommende
Dato  24. – 25. september 2016
Pris 2.200,- inkl. te og kaffe
Du mottar kursbevis etter gjennomført kurs.

Kurset er for alle som har lyst til å lære og male, uansett hvilken erfaring du har eller ikke har. På dette kurset kan du lære og maler flere billeder på en helg. Vi skal male ca 3 små billeder pr dag. Dette vil styrke dig i at starte et billede og gøre det færdigt. Jeg kan fort se hvor i processen du skal styrkes og dette er nyttigt når du skal male etter kurset. I løpet av kurset vil vi også gjennomgå grunnleggende teknikker i maling, vise hvordan du blander  farger, finne riktig komposisjon i bildet med mer.

Programmet for helgen:

Lørdag kl 10:00 – 17:00:
  Vi starter med en kort gjemmengang av helgen. Der etter setter vi opp materialene våre. Jeg demonstrere først et billede som bliver en fort skisse, jeg gennnemgår hvilke farger jeg bruger og hvordan jeg holder penslen mens jeg maler. Der etter skal dere lage deres eget. Vi skal lage et par billeder på formiddagen før lunch, og fortsætter etter lunch med demonstrationer. Dette er helt fantastisk for at løsne op i maleteknikken og føle værdien i å lykkes. Vi vil fortsætte med og trene op dette.

Jeg kommer til at gå rundt og hjelpe alle individuelt. Sist på dagen taler jeg med alle individuelt om hvordan dagen er gået og hvilke ønsker du har for søndagen. De fleste vil nok fortsætte reisen med skisserne men der er mulighet for at sætte igang et litt større projekt.


Søndag kl 10:00 – 17:00:
Vi maler videre med det du ønsker der vil være løbende demonstrationer denne dagen også og for dig som vælger et større projekt da får du individuel veiledning på dette løbende igennem hele dagen. Det vil være anledning til å snakke om motiver dere har lyst til å jobbe med, samt få inspirasjon til billeder dere kan holde på med hjemme.

[frame bgcolor=”lightblue” version=”light”]

Helgekurs
Tid lørdag og søndag kl. 10:00 – 17:00
Dato   24. – 25. september 2016
Sted Kulturhuset D6, Drøbakveien 6, 1431 Ås
Pris 2.200,- eks materialer, inkl. te, kaffe
Antall plasser 10 elever
[/frame]

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no