Tegnekurs

TEGNEKURS - med Henriette Sonne

Tegnekurs for nybegynnere og viderekommende
og for barn
Sted: Tegne butikken Brekkeveien i Ås

Voksne begynnere 4.gange
24. august – 14. september
Pris 1950,-
Dette er ett flott tegnekurs for alle som har lyst å lære å tegne uansett om de har tegnet noe før eller ikke. Vi tar det grunnleggende fra starten av, trinn for trinn. Vi går igjennom opptegning, skissering, mennesker og perspektiv. Kurset er over 4 mandager 24 & 30 august og 7 & 14 september fra kl 18-21 og koster 1950kr. Man kan få kjøpt en fin tegnepakke som har alt man trenger til kurset til 20% rabatt.

Voksne øvede 4. gange
12. oktober – 2. oktober
Pris 1950,-
Dette er ett tegnekurs for de som har tegnet før eller gått tegnekurs 1 men som ønsker å lære mer, ett flott kurs dere det er mye en til en veiledning. Kurset går over 4 ganger, 12, 19 & 26 oktober og 2 november fra kl 18-21

Barn Kurs 1
27. august – 17. september
Pris 1450,-
Dette er ett flott kurs for de som har lyst til å lære å tegne. Her går man gjennom både perspektiv, menneske og skissering. Dette er ett kurs man også kan være sammen voksen og barn, så om mor, far, bestemor eller onkel vil være med på kurs er dette mulig. Kurset går over 4 ganger 27 august og 3, 10 &17 september fra kl 17-19 Kurset koster 1450kr og det inkluderer alt man trenger av tegnesaker på kurset. Vi har også en tegnepakke som passer til kurset som man får 20% rabatt på for de som ønsker det

Barn Kurs 2
15. oktober – 19. November
Pris 1450,-

Dette er ett flott kurs for de som har tegnet litt før, tatt Tegnekurs 1 med Henriette el.l. Her burde man kunne litt perspektiv osv. Dette er ett kurs man også kan være sammen voksen og barn, så om mor, far, bestemor eller onkel vil være med på kurs er dette mulig. Kurset går over 4 ganger 15, 22, 29 oktober og 5 november fra kl 17-19 Kurset koster 1450kr og det inkluderer alt man trenger av tegnesaker på kurset. Vi har også en tegnepakke som passer til kurset som man får 20% rabatt på for de som ønsker det.

Påmelding kan skje på art@henriettesonne.com eller hos Tegneskolen

Tegneskole.no

Tegnekurs_web

Dette kurset er for dig der har lyst til å blive bedre til å tegne eller som kansje ikke har tegnet siden skolen. Vi starter helt fra begynnelsen og tager det trinn for trinn.

På dette kurset skal vi helt SMERTEFRI igennem, optegning, skissering, mennesker
og perspektiv.

I starten af hver lektion samler vi op på evt spørgsmål der kan ha vært fra gangen før og udfordringer der kan ha været med hjemmeopgaverne, derefter vil der være løbende demonstrationer og teori, og opgaver som dere skal jobbe med individuelt.

Her er alle velkommen.