Lørdags kurs i Drøbak – pouring medium

Helge kurs i Drøbak – pouring medium
kl 10 – 15

for nybegynnere og viderekommende
Dato 05. november 2022
Pris 990,- Inklusiv materialer til teknikken

 

Dette er en utrolig morsom dag hvor du kan kose dig med malingen din og slå hjernen helt fra! Dette er kurset for dig der har lyst å kose dig hjemme med å maling uten å skulle tenke og planlægge så mye. Kurset er for alle som har lyst til å lære og male.

Lørdag kl 10:00 – 15:00: Vi starter med en kort gjemmengang av dagen. Du modtager i forkant for kurset en oversikt over dagen, samt materialeliste mm. Veiledning og typer oppgaver blir tilrettelagt individuelt, slik at det passer både for viderekommende og nybegynnere. Der vil være løbende demonstrationer enten fælles eller hos den enkelte elev.
Vi skal lære å lage små og store billeder. Jobbe med større celler mm.

Målgruppe for kurset:
Kurset er for alle som har lyst til å lære og male, uansett hvilken erfaring du har eller ikke har. I løpet av kurset vil vi gjennomgå grunnleggende teknikker i pouring medium teknikk, vise hvordan du blander farger, forskellige tilgange med mer

Kursmateriell:
Du skal ha med Maling eller bestille hos mig. Materialer til teknikken er inkluderet i prisen incl materialer du trenger til teknikken, tag med akryl og lerret mm.
så du kan fortsette reisen hjemme.

 

[frame bgcolor=”lightblue” version=”light”]

Helge kurs
Tid kl. 10:00 – 15:00
Dato 05. november 2022
Sted Sagaveien 18, Drøbak
Pris  990,-

[/frame]

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no