Portrettkurs

Helge kurs i Drøbak – portrettmaleri
kl 10 – 15 begge dage

for nybegynnere og viderekommende
Dato 5.-6. mars 2022
Pris 2950,-

 

Dette er en utrolig lærerik helg. Vi jobber med Model hele helgen og du lærer hvordan du får bygget op maleriet og rette til. Vi blander hudfarger og jobber med valører. Der vil værer gjennomgang av hvordan du planlegger maleriet så du kan jobbe videre etter kurset.
Det vil gjennom hele helgen være fortløpende demonstrasjoner, men veiledning og typer oppgaver blir tilrettelagt individuelt. Dette kurset passer både for nybegynnere og viderekommende, og det vil hele tiden være mulighet for å stille spørsmål og få hjelp.

Programmet for helgen:
SommerAkademi_hostAka_3_webLørdag kl 10:00 – 15:00: Vi finner plassen vår rundt modellen.  Det vil være lett gjennomgang av hvordan du begynner på bildet og får plassert modellen på lerret. Vi begynner med å tegne, dette er korte øvelser for å se  formen i modellen. Etter lunch fortsetter vi med vårt motiv, jeg kommer rundt til alle og vi jobber sammen på ditt bilde  så du får mulighet til å stille spørsmål der du er i ditt bilde.

Søndag kl 10:00 – 15:00: Du får foto med hjem av modeller slik at du kan jobbe videre hjemme. Det vil være en felles presentasjon av alle bildene i slutten av kurset.

 

 

Helge kurs
Tid kl. 10:00 – 15:00
Dato 5. – 6. mars 2022
Sted Sagaveien 18, Drøbak
Pris  2950,-

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no