Portrettkurs

Kurs i Drøbak – portrettmaleri for begynnere – STEP FOR STEP
kl 15:00 – 19:00 søndag og 18:30 – 21:30 mandag

for nybegynnere og viderekommende
Dato 25. september – 26. september 2022
Pris 1450,-

 

Dette er et utrolig lærerik kurs. Vi jobber med step for step undervisning og du lærer hvordan du får bygget op maleriet, blander farver ut fra få farver og rette til billedet. Vi har fokus på hudfarger, valører og tips til optegning så det bliver rigtigt. Der vil være gjennomgang av hvordan du planlegger maleriet så du kan jobbe videre etter kurset.
Alt undervisningen foregår step for step så jeg demonstrere næste step og kursisterne jobber utfra dette på eget billede, det vil hele tiden være mulighet for å stille spørsmål og få hjelp. Vi er små grupper så alle kommer sig godt og trygt igennem. Vi jobber med foto for enkelthetens skyld og model vil være på portrettkurs 2. Dette er et kurs alle trenger som ønsker å jobbe med model.

Programmet for helgen:
SommerAkademi_hostAka_3_webSøndag kl 15:00 – 19:00: Vi finner plassen vår ved staffeliet. Det vil være lett gjennomgang av hvordan du begynner på bildet og får plassert modellen på lerret. Vi begynner med å tegne, dette er korte øvelser for å se  formen i modellen. Etter en kort kaffepause fortsetter vi med motivet, jeg kommer rundt til alle og vi jobber sammen på ditt bilde  så du får mulighet til å stille spørsmål der du er i ditt bilde. Vi vi blander farver med primærfarger pluss to farver til. Ønsker du kun å bruke primærfarver er dette muligt. Vi lader alt stå til mandag hvor vi sees kl 18:30.

Mandag kl 18:30 – 21:30: Vi jobber med fokus på valører og farveblanding. Der vil fortsatt være step for step demonstrationer hvor vil se effekten i forenkling av penselsstrøg. Få detalier med rigtig farge og valør giver best effekt. Du får foto med hjem av modeller slik at du kan jobbe videre hjemme. Det vil være en felles presentasjon av alle bildene i slutten av kurset.

 

 

[frame bgcolor=”lightblue” version=”light”]

Portett kurs
Tid søndag kl. 15:00 – 19:00 og Mandag kl 18:30 – 21:30
Dato 25. – 26. september 2022
Sted Sagaveien 18, Drøbak
Pris  1450,-

[/frame]

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no