Helgekurs på Hjertegården

Helgekurs på Hjertegården
kl 10 – 17 lørdag og søndag

for nybegynnere og viderekommende
Dato  12. – 13. september 2015
Pris 2.200,-
Du mottar kursbevis etter gjennomført kurs.

Her er helgekurset for deg som alltid har hatt lyst til å komme i gang med å male. Kurset er for alle som har lyst til å lære og male, uansett hvilken erfaring du har eller ikke har. På dette kurset kan du male abstrakt og figurativt. I løpet av kurset vil vi gjennomgå grunnleggende teknikker i maling, vise hvordan du blander  farger, finne riktig komposisjon i bildet med mer.

DailyPaintinNo44_web

Programmet for helgen:

Lørdag kl 10:00 – 17:00: Vi starter med en kort gjemmengang av helgen. Der etter setter vi opp materialene våre, jeg snakker individuelt med alle om hvilket bilde de ønsker å gå i gang med og om du ønsker at lage små forte malerier. Skal du jobbe abstrakt snakker vi litt om hvordan du kommer i gang med et abstrakt bilde og hvor du skal starte.
Skal du jobbe figurativt vil du få innføring i hvordan tegne opp på en enkel måte, her trengs ingen tegnekunnskaper. Siden vi har et begrenset antall elever på kursene får alle muligheten til individuell hjelp.I forkant av kurset vil alle elever få tilgang til våre videoer som tar for seg materialer, grunning av lerret og opptegning.Vi går i gang med vårt motiv, det vil være fortløpende  demonstrasjoner, men veiledning og typer oppgaver blir tilrettelagt individuelt, slik at det passer både for viderekommende og nybegynnere.

Søndag kl 10:00 – 17:00: Vi maler videre og blir ferdige med våre bilder. Det vil være anledning til å snakke om motiver dere har lyst til å jobbe med, samt få inspirasjon til
bilder dere kan holde på med hjemme.

Der vil være løbende demonstrationer enten fælles eller hos den enkelte elev.

Helgekurs
Tid lørdag og søndag kl. 10:00 – 17:00
Dato   12. – 13. september 2015
Sted Hjertegården, Bjørnstulvegen 510, 2647 Sør-Fron, Oppland
Pris 2.200,- eks materialer
Antall plasser 12 elever

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no