Helgekurs i Drøbak - pouring medium

Helgekurs i Drøbak – pouring medium
kl 10 – 15 lørdag og søndag

for nybegynnere og viderekommende
Dato 18. og 19. september 2021
Pris 1.650,- incl materialer du trenger til teknikken, tag med akryl og lerret mm.

Dette er en utrolig morsom helg hvor du kan kose dig med malingen din og slå hjernen helt fra! Dette er kurset for dig der har lyst å kose dig hjemme med å maling uten å skulle tenke og planlægge så mye. Kurset er for alle som har lyst til å lære og male, uansett hvilken erfaring du har eller ikke har. I løpet av kurset vil vi gjennomgå grunnleggende teknikker i pouring medium teknikk, vise hvordan du blander farger, forskellige tilgange med mer.

Programmet for helgen:

Lørdag kl 10:00 – 15:00: Vi starter med en kort gjemmengang av dagen. Du modtager i forkant for kurset en oversikt over dagen, samt materialeliste mm. Veiledning og typer oppgaver blir tilrettelagt individuelt, slik at det passer både for viderekommende og nybegynnere. Der vil være løbende demonstrationer enten fælles eller hos den enkelte elev.
Vi skal lære å lage små og store billeder. Bruke brender for at få strørre celler mm.

Søndag kl 10:00 – 15:00: Vi starter dagen med en demonstrasjon. I dag er det en fin dag å prøve sig med litt større lerret. Dagen er tilrettelagt så du får mye ro til å jobbe og blive bedre kjent med teknikken.

Helgekurs
Tid kl. 10:00 – 15:00
Dato 18 – 19. september 2019
Sted Sagaveien 18, Drøbak
Pris 1.850,- incl materialer du trenger til teknikken, tag med akryl og lerret mm.

Generelle betingelser for kursene

Påmelding eller spørsmål: Ring 404 90 244 eller send epost til info@gallerisonne.no